Takie oto danie zrobił mój mąż aby dogodzić memu podniebieniu.
Wykonanie proste
ziemniaki podgotowane w mundurkach, obrane i pokrojone w ćwiartki,
pomidory (różne) pokrojone w ćwiartki
małe cukinie pokrojone wzdłuż
mała cebulka pokrojona w połówki
czosnek nieobierany
patryka pokrojona w paski
pestki słonecznika
Wszystko polane oliwą, posypane przyprawą do grillowanych warzyw Vegeta i odstawione do przegryzienia na pół godziny. Potem pieczone blisko godzinę w 180 stopniach Celsjusza.
Zjedzone blyskawicznie.
Swietny przepis, na pewno z niego skorzystam w wolnym czasie. Od jakiegoś czasu zacząłem korzystac z cateringu dietetycznego https://www.lightbox.pl/catering-dietetyczny-wroclaw i musze przyznac , że jest to bardzo wygodne i ułatwia mi życie.
OdpowiedzUsuń